Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه‌های جهادی همچنان مشغول خدمت‌رسانی به جامعه در این روزهای سخت‌اند، آنهایی که ادامه‌دهنده راه مولایشان‌اند و در بحران‌ها به قشرهای آسیب‌پذیر کمک می‌کنند.

به گزارش قدس آنلاین، تاریخ از اقدامات جهادی و مخلصانه جهادگران بی‌ادعا به نیکی یاد خواهد کرد؛ آنهایی که همیشه بوده‌اند و همچنان هستند. گروه‌هایی که اگر نبودند، شاخص فقر و محرومیت بیش از آن چیزی بود که امروز نشان می‌دهند، اما حضور یکایک آن‌ها، باری بزرگ از روی دوش مردم و مسئولان برداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزگاری که سپری می‌کنیم، به جهت مشکلات  اقتصادی و اضطراب بیماری و تحریم‌ها و هزاران مشکل دیگر، زندگی بسیاری از مردم را با مشکل روبرو کرده است. حالا در همین روزها، گروه‌های جهادی در سراسر کشور مثل همیشه پای کار آمده‌اند و هرکدام وظیفه‌ای را به عهده‌ گرفته‌اند. گروه‌هایی که در تمام مدت و در جریان مقابله با ویروس کرونا، آنها را از نفس نینداخته است. برایشان زمان و مکان فرقی هم نمی‌کند. ماه رمضان باشد یا مناسبت دیگر، تهران باشد یا شهرستان دورافتاده؛ هر وقت که بتوانند بهانه‌ای جور می‌کنند تا به دادِ مردم نیازمند برسند. حالا نیز در آستانه ولادت مولا امیرالمؤمنین حضرت علی (ع) از هر طریق و روشی، به کمک نیازمندان می‌پردازند.

قرارگاه جهادی شهید احمد گودرزی، یک قرارگاه مستقل و تشکلی مردمی است که توسط جوانان جهادی و انقلابی و با حمایت‌ خیرین اداره می‌شود. حامد خیرخواه سرپرست قرارگاه جهادی شهید گودرزی و مرکز نیکوکاری شهدای مدافع حرم درباره اقدامات این قرارگاه در ایام ولادت حضرت علی (ع) گفت: طرح تهیه و توزیع ۱۱۰ بسته معیشتی و قربانی به نیت مولا علی (ع) در دستور کارمان قرار گرفته است. چشم امید خیلی از نیازمندان به دستان خیران و نیکوکارانی است که این روزها بدون منت و چشم‌داشتی به میدان آمدند تا باری از دوش مردم نیازمند بردارند.

گروه‌های جهادی، جهادگر، فقر،

وی در ادامه می‌گوید: در این روزها که مناطق حاشیه‌نشین به‌طور عجیب رشد کرده‌اند، به فکر بچه‌های گروه جهادی‌مان رسید که برای رفع‌ محرومیت آن‌ها قدم بردارند و آتش‌به‌اختیار عمل کنند. حالا جوانان متخصص در حوزه محرومیت‌زدایی در استان تهران و دیگر شهرستان‌ها با این گروه جهادی همکاری می‌کنند تا به اوضاع مردم نیازمند در عرصه‌های مختلف سروسامان بدهند.

خیرخواه درباره اقدامات صورت‌گرفته گفت: ساخت و تعمیر مسکن نیازمندان، تشکیل صندوق قرض‌الحسنه، تأمین کمک‌هزینه جهیزیه نیازمندان، اهدای وسایل خانگی از قبیل سرمایشی و گرمایشی، پرداخت کمک‌هزینه درمان بیماران نیازمند و پرداخت بخش عمده‌ای از هزینه تحصیلی دانش‌آموزان و دانشجویان کم‌بضاعت بخشی از فعالیت‌های ما در سال‌های اخیر بوده که با شیوع کرونا شدت گرفت.

حمایت از ۱۱۰ یتیم در منطقه ۱۸ تهران

مثل همیشه قرارگاه جهادی شهید طارمی نقش پررنگی در فعالیت‌های جهادی  دارد. جوان‌هایی که از نخستین روزهای شیوع کرونا، حسابی پای کار بوده‌اند تا سایه این ویروس منحوس را از سر محله‌شان کم کنند. آنها بارها محلات جنوب تهران را ضدعفونی کرده‌اند و با کمک خیّران و دیگر گروه‌های جهادی در چند مرحله ماسک رایگان و بسته‌های معیشتی به دست خانوارهای نیازمند محله رسانده‌اند. تعدادشان از ۵۰ نفر بیشتر است اما محمدعلی ذاکری مسئول قرارگاه جهادی شهید طارمی می‌گوید: ۵۰ نفر به‌صورت ثابت در قرارگاه مشغول فعالیت‌اند. از هر صنف و گروهی که بخواهید در این قرارگاه پیدا می‌کنید. از جوشکار، برق‌کار و بنّا گرفته تا دانشجو و طلبه همه و همه در کنار یکدیگر یک خانواده‌ جهادی را تشکیل داده‌اند.

ذاکری درباره برنامه جهادی‌شان در سالروز ولادت حضرت علی (ع) می‌گوید: نیت کرده‌ایم که ۱۱۰ بسته معیشتی در منطقه ۱۸ تهران توزیع کنیم. همچنین قرار است مراسم جشن ولادت حضرت علی (ع) را برای ۱۱۰ نفر از ایتام منطقه در سالن شهید سلیمانی معاونت اجتماعی شهرداری منطقه ۱۸ در روزهای ۱۵ و ۱۶ اسفندماه برگزار شود. هدف از برگزاری این مراسم نیز تحت پوشش قراردادن ایتام این منطقه توسط خیرانی است که در این مراسم حاضر خواهند شد.

گروه‌های جهادی، جهادگر، فقر،

فعالیت جهادی قرارگاه شهید طارمی به دیروز و امروز ختم نمی‌شود. آنها بیش از ۹ سال است که به‌صورت رسمی فعالیت جهادی می‌کنند. سه گروه جهادی زیر نظر این قرارگاه فعالیت می‌کند که هر کدام سهم زیادی در ارائه خدمات اجتماعی و جهادی در منطقه دارند. آنها در بسیاری از بحران‌ها بوده‌اند.

قرارگاه جهادی شهید طارمی قبل از هر چیز یک سازمان مردم‌نهاد است، از همان جنس تشکیلاتی که با کمک خیران اداره می‌شود. صفت مشترک همه سازمان‌های مردم نهاد هم این است که ردیف بودجه و اعتبار مشخصی در بساط ندارند و هر چه خرج می‌کنند به همت بلند خیرانی است که دستی دهنده و دل‌های بخشنده دارند البته مسئول قرارگاه جهادی شهید طارمی می‌گوید: سازمان‌ها  و نهادهای مختلفی به ویژه در ایام کرونا، کمک‌های زیادی به ما داشتند. از سپاه تا بنیاد علوی و شهرداری در این ایام، اقلام و وسایل مورد نیاز را در اختیارمان گذاشتند و کار را برایمان تسهیل کردند اما ۵۰ درصد فعالیت‌های قرارگاه شهید طارمی با کمک خیران اجرا می‌شود.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: جهادی ها کمک به محرومان سرپرستی ایتام روز پدر گروه های جهادی حضرت علی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۳۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسم رمز ؛ «قم» را به خاک و خون می کشیم

گروه اندیشه: آیت الله دکتر سید مصطفی محقق داماد در کانال خود فایل صوتی و تصویری ای را در در باره شهید مطهری منتشر کرد. این خاطره در همایش بین المللی بازاندیشی آرای استاد مطهری در مواجهه با مسایل امروز در بهمن 1399 مطرح شده است. به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، این خاطره مربوط به آخرین روزهای حیات استاد شهید آیت الله مرتضی مطهری است. محقق داماد می گوید که «چهارم اردیبهشت سال 1358 پس از درس اصول مرحوم استادم مرحوم آیت الله العظمای لاریجانی، به طرف منزل آمدم که دیدم مرحوم استاد مطهری در منزل ما تشریف دارند. آمده بودند که بعد از استراحت و نماز نزد امام بروند.»

او در ادامه افزود: «من که وارد شدم، دیدم روزنامه ای دست ایشان است (اطلاعات یا کیهان). دراز کشیده بودند و روزنامه می خواندند. من که وارد شدم سلام کردم و ایشان نشستند. خوشامدگویی کردم. گفتند اگر کاری دارید عجله نکن، من این جا هستم و استراحت می کنم.»

محقق داماد در ادامه گفت: « زمانی که نشستم ایشان (آیت الله مطهری) صدا زدند که فلانی روزنامه را امروز دیده ای؟ گفتم نه. گفت دیروز سپهبد قرنی را ترور کردند. گروه فرقان این قضیه را به گردن گرفته است و در بیانیه خود گفته است که ما قم را به خاک و خون می کشیم. یعنی گروهی که تصمیم داشتند ترور کنند، حرف اول نام کسانی که می خواستند ترور کنند، جمع شده بود در این کلمه که «قم» را به خاک و خون می کشیم. (ق . م)»

محقق داماد افزود: «ایشان فرمودند که خودشان (فرقان) هم گفته اند که چند روحانی در لیست ما است و تنها ارتشی ها نیستند. ایشان فرمودند که به نظرم آن «م» من باشم. کلمه «م»، که پشت سر «ق» قرنی بوده، و بعدش «م» هست، حتما مطهری و من هستم. این طور فکر می کنم.»

این استاد حوزه و دانشگاه در ادامه با اشاره به توصیه اش به شهید مطهری در باره محافظت از خود گفت: «به ایشان گفتم اولا خدا نکنه، حالا اگر این طور است، چه مانعی دارد که شما یک مقدار احتیاط کنید. کمتر بیرون بروید، در ملاء عام ظاهر نشوید یا با محافظ بیرون بروید. آن روز هنوز بحث محافظ و ...نبود.»

محقق داماد صحبت مهم شهید مطهری را این گونه بیان کرد: «جمله ای که شاهد عرض من است این جمله است که (شهید مطهری ) گفتند خدا شاهد است این از اعتقاد من است و به این مسئله باور دارم که اگر «م» همان من باشم، و من را ترور کنند، من یقینا معتقدم که شهید هستم. زیرا به نظر من حرف صاحب جواهر کاملا درست است که اگر کسی برای حفظ هسته مرکزی اسلام، در دفاع از هسته مرکزی اسلام کشته بشود، مصداق واقعی شهید است. این گروه مرا هدف قرار داده اند چون می دانم که این ها می خواهند چهره اسلام را دگرگون کنند، من هم مقابلشان ایستاده ام، هیچ کوتاهی نکرده ام، و نخواهم کرد. ولذا من معتقدم که اگر این کار را بکنند یقینا شهید می شوم.»


216216

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902158

دیگر خبرها

  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال زنجان در نذر سلامت با قرارگاه جهادی الکفیل
  • در مسیر نهضت مسکن سازی برای محرومان دهاقانی
  • راهیابی دو گروه سرود از چهارمحال و بختیار به جشنواره نغمه‌های روشن فردا
  • راه یافتن گروه سرود چهارمحال و بختیار به جشنواره «نغمه‌های روشن فردا»
  • فعالیت گروه جهادی منجی در امین شهر
  • ناشنوایان با آموزش صحیح و شناخت صحنه در فعالیت‌های جهادی مشارکت کنند
  • محرومیت زدایی از ماموریت‌های گروه‌های جهادی برای کمک به مردم
  • اسم رمز ترور؛ «قم» را به خاک و خون می کشیم
  • اسم رمز ؛ «قم» را به خاک و خون می کشیم
  • بسیج سازندگی پای کار مسکن محرومین